Wielrenboek
Cols – De Mooiste Beklimmingen in Europa

cover van cols de mooiste beklimmingen in europa

Boekbeschrijving Cols

In het wielerboek ‘Cols – De Mooiste Beklimmingen van Europa‘ heeft auteur en professioneel fotograaf Michael Bann meer dan veertig cols in Europa vastgelegd vanuit het perspectief van de wielrenner.

Naast prachtige foto’s en klimprofielen van de belangrijkste bergen als Mont Ventoux, Stelvio, Tourmalet en Alpe d’Huez, zijn ook talrijke persoonlijke herinneringen van grote vedetten uit de wielerwereld als Basso, LeMond, Millar, e.a. opgenomen in het boek.

Boekimpressie Col

Cols de mooiste beklimmingen in Europa telt meer dan 200 pagina’s en alle cols waarvan je hoopt dat ze erin staan, staan er in. De afwisseling van de prachtige beelden van de cols met de verhalen van oud profs maken dermate druistig, dat je het liefst morgen de fiets achterop de auto monteert en richting de bergen rijdt.

Over de auteur Michael Blann

Michael Blann is voormalig profrenner, wielerliefhebber en professioneel fotograaf. Voor wielerliefhebbers is het volgen van zijn blog zeker een aanrader via www.michaelblann.com/blog/. Via zijn website zijn ook de afbeeldingen uit het Cols boek in grootformaat (limited edition) te bestellen.

Cols als cadeautip voor wielrenliefhebbers

Cols is het boek voor elke wielerliefhebber om in de stemming te komen voor het aankomende wielerseizoen. Of ter voorbereiding op de volgende wielervakantie. Cadeautip voor wielrenliefhebbers met klimaspiraties!

Bestel Cols – De Mooiste Beklimmingen in Europa via Bol.com